ledarskapsretreat

LEDARSKAPSRETREAT
Stanna upp, sakta ner, starta om – tre nycklar till hållbart (själv)ledarskap


 - Konsten att leda sig själv och andra
på hjärnans villkor -


- Hållbara individer skapar hållbara organisationer -

- Vill du minska stress, behålla lugn i krävande och svåra situationer, ha mer energi och bli långsiktigt hållbar?

- Vill du få verktyg som bidrar till ökat fokus, lugn och närvaro för bättre balans både privat och professionellt?

-Vill du tillvarata dina resurser optimalt och få förnyat strategiskt perspektiv så att du och din organisation mår och fungerar bra?

 
Då är Ledarskapsretreat något för dig!

De flesta av oss jobbar mot och inte med vår hjärna, helt omedvetet. När vi behöver hantera en snabbrörlig omgivning med hög förändringstakt, när stress och komplexa situationer påverkar oss gör vi oftast tvärt emot vad vi borde. Vi gör mer, springer fortare och ger oss själva mindre tid till återhämtning och reflektion.

Men med kunskap och rätt verktyg kan vi optimera våra resurser och vår kapacitet och samverka med hjärnan istället. Det vill säga ge oss möjlighet till återhämtning och reflektion så att vi kan jobba smart och samtidigt må bra genom att styra våra motivationssystem och vår hjärnkraft. Som ledare ger det mental styrka att hantera snabba förändringar och samtidigt skapa goda resultat trots utmaningar och hög belastning.

Ett ledarskapsretreat ger dig möjlighet att stanna upp, sakta ner och starta om -
en avgörande faktor för ett hållbart och resursstarkt (själv)ledarskap.

Retreatdagen ger dig tid till återhämtning, möjlighet att bara vara, ladda om batterierna, få påfyllning och ny energi. Detta genom praktisk tillämpning av avspänningsövningar, meditation, mindfulness, reflektion, meditationsvandring och mentala verktyg. De tekniker som introduceras kan sedan tillämpas direkt i vardagen och bidrar till bättre skärpa och fokus, lugn och närvaro som ökar förmågan att hantera vardagens krav bättre.

De metoder och tekniker som används baseras på aktuell hjärnforskning och evidensbaserade metoder med verktyg från medveten närvaro/mindfulness, neuroledarskap och medveten neuroplastisk träning samt compassionfokuserad terapi och psykosyntes.

För mer information om ledarskapsretreatet och aktuella retreatdatum samt anmälan - ta kontakt här! Eller direkt via explica@mariesandgren.se

                                       Varmt välkommen!