ledarskapsutveckling

ledarskapsutveckling

Explica utvecklar ditt personliga och professionella ledarskap till en ny nivå av självledarskap, långsiktig resursstyrka och hållbarhet. Ett starkt självledarskap, att leda sig själv som ledare, är grunden och en förutsättning för ett utvecklande ledarskap.

Ökad ledarskapsförmåga hjälper dig att känna mer trygghet i dig själv och din ledarroll. I det som är unikt med dig som ledare och ditt ledarskap. Ditt personliga ledarskap och din vision är nyckeln till framgång i all verksamhet.

Det utvecklar och tillvaratar dina resurser och ökar din kapacitet att hantera både med- och motgångar. Att hållbart möta en snabbrörlig omgivning med hög förändringstakt och samtidigt skapa goda resultat, engagemang och arbetsglädje trots utmaningar och hög belastning.

Ditt självledarskap, din ledarstil, förhållningssätt och personliga egenskaper speglar resultat och medarbetarnas motivation, engagemang och tillit. Ett autentiskt och tydligt ledarskap utvecklar dina medarbetare och ger effektfulla resultat i organisationen.

I detta program får du tillgång till ett sammansatt koncept© genom Explicas varumärke. Vi tar ett helhetsgrepp på ditt inre ledarskap som ger resultat i dem yttre faktorerna.

Du får:

  • Ett resursstarkt självledarskap som gör dig långsiktigt hållbar.
  • Ökad ledarskapsförmåga. Trygghet och tillit i din ledarroll.
  • En ledarstil som skapar ett utvecklande ledarskap.


Upplägget utvecklar ett hjärnsmart ledarskap baserat på neuroledarskap. Genom konceptet som helhet får du tillgång till dem nycklar som stärker förmågor och förhållningssätt som tillsammans bildar koden till både ett stärkt självledarskap och ett utvecklande ledarskap.

Läs mer här om programmets innehåll och upplägg!