självledarskap-hållbarhetskoden

ledarskapsprogrammet hållbarhetskoden - hjärnsmart ledarskap baserat på neuroledarskap

Detta program utvecklar ditt personliga och professionella ledarskap till en helt ny nivå av självledarskap, långsiktig resursstyrka och hållbarhet. Det bygger på neuroledarskap och är sammansatt på ett unikt sätt som gör att du kan optimera dina resurser och din kapacitet. Som ledare ger det mental styrka att hantera en snabbrörlig omgivning med hög förändringstakt och samtidigt skapa goda resultat, engagemang och arbetsglädje trots utmaningar och hög belastning.

Neuroledarskap är konsten att leda sig själv och andra med förståelse för hjärnans grundmekanismer och att kunna styra sina motivationssystem och sin hjärnkraft. Med det här programmet får du kunskap om hur dessa mekanismer kan påverkas för att förbli effektiv, produktiv och resursstark.

I programmet arbetar vi dels med att lyfta fram och stärka dina personliga resurser och styrkor så du kan hitta och utveckla ditt personliga ledarskap. Men också med att bygga in bärande rutiner som skapar ett framgångsrikt ledarskap.

Genom upplägget får du teoretiska och praktiska metoder i varje delmoment som ger dig fem nycklar som stärker de förmågor och förhållningssätt som tillsammans bildar koden till ett starkt (själv)ledarskap. Momenten tränas och tillämpas direkt i vardagen för att ge en stödjande struktur med bestående förändringar i både arbets- och privatlivet.

Hållbarhetskodens ledarskapsprogram är införlivande av en metod som utvecklar ditt personliga och professionella ledarskap till en helt ny nivå av framgång och långsiktig hållbarhet.

Vill du veta mer om vad självledarskap innebär och leder till? Klicka här!