teamledarskap-hållbarhetskoden

hållbarhetskoden - ett hjärnsmart teamutvecklingsprogram baserat på neuroledarskap

Detta program utvecklar ditt team till att bli ett effektfullt och hållbart presterande team. Det tar er ledningsgrupp eller arbetsgrupp till en helt ny nivå av självledarskap, långsiktig resursstyrka och hållbarhet.
 

Programmet bygger på neuroledarskap och är sammansatt på ett unikt sätt som hjälper er att tillvarata varandras kompetenser, optimera era resurser och er kapacitet. Som team och individ ger det mental styrka att hantera en snabbrörlig omgivning med hög förändringstakt och samtidigt skapa goda resultat, engagemang och arbetsglädje trots utmaningar och hög belastning. Det bidrar till framgångsrik förändring och önskade resultat för både individ och organisation.

Neuroledarskap är konsten att leda sig själv och andra med förståelse för hjärnans grundmekanismer. Att kunna styra sina motivationssystem och sin hjärnkraft. Med det här programmet får ni kunskap om hur dessa mekanismer kan påverkas för att upprätthålla motivation och personligt ansvarstagande för att förbli ett produktivt och samverkande team.

I programmet arbetar vi dels med att lyfta fram och stärka de förmågor som gör att ni som team skapar de mål, den värdegrund och det förhållningssätt som leder er till ett kvalitativt teamledarskap. Dels med era individuella resurser och styrkor så var och en mer kan utveckla sitt inre ledarskap. Därutöver bygger vi också in rutiner och beteenden som skapar tillit och ökar känslan av tillhörighet och tar fram gemensamma strukturer för att hålla strategiskt perspektiv och göra teamet proaktivt.

Genom upplägget får ni teoretiska och praktiska metoder i varje delmoment som ger er fem nycklar som stärker de förmågor och förhållningssätt som tillsammans bildar koden till ett starkt och tryggt teamledarskap. Momenten tillämpas direkt i vardagen för att ge er en struktur som bidrar till att ni kan optimera gruppens samlade kompetens.

Hållbarhetskodens grupputvecklingsprogram är införlivandet av en metod som utvecklar både ert team och ditt personliga och professionella ledarskap till en helt ny nivå av framgång och hållbarhet.

Vill du veta mer om vad självledarskap innebär och leder till? Klicka här!